Om Alv Design

Alv Design handarbetar och skulpterar smycken och ringar i silver med eller utan ädelstenar.

Hittills har vi tillverkat tusentals unika förlovningsringar och vigselringar till nöjda kunder över hela världen. Vi levererar till Bl.a. Nya Zeeland, USA, Frankrike, Grekland, Italien, Irland, Storbritannien, Belgien, Tyskland, Schweiz och de nordiska länderna.

Vår inspiration är nordisk formgivning, där även passion och natur återspeglas i våra smycken och ringar. Vi arbetar endast i silver som är en vacker ädelmetall med en lång historia i den nordiska smyckeskulturen. När vi lägger till ädelstenar så är de av högsta kvalité.

Våra smycken och ringar är likt konstverk - unika - alla ringar är personligt formgivna och tillverkade av oss. Alv Design är sedan år 2009 professionellt verksamma och drivs av konstnär & designer Anneli Lindström och Kenneth Lindström. 

Alla våra silverringar och smycken är signerade - alla silverringar och smycken är silverstämplade.Vi arbetar med både naturligt färgade samt behandlade diamanter.

(Behandlad diamant: äkta diamant som färgas via kemisk process).

Alv Design handlar ej med konfliktdiamanter.

Vi samarbetar och köper våra ädelstenar samt silver från Svenska och Danska företag.

Våra egna handgjorda kollektioner kan du finna att beställa här i webbutiken.


Vi tar emot viss typ av specialbeställningar, men arbetar enbart i klassiskt silver. 

(Vi antar inga "copy-arbeten") 

Maila oss en förfrågan: [email protected] 


Alv Designs showroom finns i Gamla stan Stockholm, Köpmangatan 22. Ordinarie öppettider Onsdag-Fredag 12-18, Lördag-Söndag 12-14. (kontrollera gärna avvikande tider innan besök på vår hemsida alt. Google.


Företaget har sitt säte i Stockholm

org nr 710805-0282


Vi är medlemmar i Svenska konstnärsförbundet - Bildupphovsrätt.